Tuesday, August 4, 2009

merisik..

huh, akhirnya terjadi jua hari yang kuidam2 selama ini, dan alhamdulillahla segalanya berjalan lancar, td rombongan mak, kak, dan abg ipar dia sampai kul 9.15 pagi dan lepas bincang2 mak aku dan mak dia pon wat persetujuaan sabtu 15 hb kami akan bertunang, majlis dicadangkan dlm pukul 3 ptg sbb awaltu mak nk panggil org kg makan kenduri bab kami wat arwah ckit utk si mati.

act,aku dh beli baju utk majlis tu td, lepas beli rasa mcm terang sgtla pulak kaler tu,ntahla, biaqla, pakai dhla..kelmarin cadang nk sewa ja, tp sewa ngan mekap ja 100 lebih, wuu..pakai kejap ja pon baju tu, 100 lebih tu, sayang lak rasa n bila aku pikir2, baik aku beli kain pasang n buat ja baju, senang cerita, kalau 100 pon xpa,berbaloi, aku still boleh pakai lg pasni kalau aku rasa kurang malu..huhu..
ptg japg aku nak pegi rumah kak yati buat baju, bg dia buat..td pg aku dh call tanya sempat buatka x, dia ckp kalau baju kurung tu sempatla, baju fesyen2 dia xnak sbb x sempat,dia banyak tmpahan sekrang ni.. xpalah, aku pon bukan nk wat fesyen2 cuma nk baju kurung ja..
huh..harap segalanya berjalan lancar.
-smile-


2 comments:

nurul said...

ai.. dh berkait kelingking yer.. hehe

M|sSpSp said...

hihi..kelingking ja arrr....:P