Thursday, October 15, 2009

kek dan aku

haha..tajuk cam best ja kan...
sajala arini rasa bosan setelah seharian xleh on9..
so arini aku nk cerita pasai kek..pasai apa?pasai kek dan hidup aku la..
ok jom kita view tngk apa kena mengena kek dan aku..(saja wat2 saspen loorr)..hahah


oklah..ni kek 1st yg aku nk cerita..ni semasa besday syafiqah..waktu tu genap 2 tahun umoq dia..yg setaun punya xtaula mana p gambaq dia..xdak pon lam simpanan aku..malas ar nk cari..sonok kemain budak montel tu waktu tu...


ni plak kek besday syafiqah waktu dia cukup 3 tahun..dia ni mmg melampau kit sbb dia 1st baby lam umah aku setelah sekian lama xdak baby lam umah..


haa...ni nk tahu kek apa?ni waktu aku ngan bebudak sewa aku(geng 8 kt poli) sambut besday nurul..ni ari last kami kt sana...sgt2 sedih mlmtu...tp sempat g berseronok...rindu sgt kt geng 8...muahhh...


kek ni abg lang aku yg beli..actually aku ngan 3 anak sedara aku nk celebrate sekali, n beli satu kek ja la, tp abg lang aku beli 2 biji kek, sebijik utk aku n sebijik lg utk 3 org bebudak tu...haha...sonok sgt time tu..sedap sedap sedap...sambil mkn kek ptg tu, kami makan sate sama sbb ptg tu family kami wat mkn2 ckit..ada bakaq2 sate..sdp sgt..huhu..


ha..ni la kek yg abg lang aku beli utk budak ber3 tu..cantik n comel sgt..mlm kami mkn kek ni..ni sempena budak2 tu cukup umo setaun..insyaallah 2 mggu g pakat cukup 2 taunla budak2 tu..blh aku tumpang sambut sekali..huhu...



kek ni plak sempena besday syafiqah(yg beso kit tu) yg ke 4..mula xnak celebrate apa2 sbb semua tengah xdak bajet tp rasa kesianla pulak kt budak tu, so kami belikanla jugak kek n wat mkn2 ckit..


ni kek hantaran dr pihak lelaki(waktu bertunang)..rasa apa erk?kalau x silap blueberry kot..cantik sgt kek ni...thanks utk kak liza..


ni plak kek utk dijadikan hantaran kepada pihak lelaki tp x jadi sbb kawanku aju dh bawak mai kek lain...so nk cukup korum, aku cancelkan ja la bg kek aku ni...sori abg..huhu..


ok..ni yg latest sekali..kek ni aku beli sempena besday tunang aku...aku beli on d way nk mai keja, n aku call dia ckp kena mai jgk2 sbb ada hal, n dia mai dan aku pon bukak ar kek tu depan dia...betapa terujanya dia hanya tuhan yg tahu...ni 1st time org bg kek katanya...so sweettttt...syg abg sgt tau..

-with love-


2 comments:

nurul said...

ee.. kek nurul pun ada ek.. hehhe.. rindu la time tu :D

M|sSpSp said...

aah, rindu sgt2..hrp ada satu hari yg dpt menemukan kita ber8 semula..;P